Avram Iancu, nominalizat pentru a fi desemnat Performance of the Year 2021

Avram Iancu, sportivul petroșănean, poate aduce țării noastre un nou titlu mondial. Bibliotecarul din Petroșani a fost nominalizat pentru a fi desemnat „Performance of the Year 2021”. Aventura polisportivului prin care a înotat în Dunăre, împotriva curentului, este performanța pentru a care a fost nominalizat.

„Cei mai mulți dintre voi nu știu că în 9 septembrie 2021 am realizat un înot ÎMPOTRIVA CURENTULUI pe Dunăre (adică în sus), reușind să parcurg 26 de kilometri și să rezist 18 h 30 de minute.  Specialiștii în domeniu au stabilit: pentru originalitatea înotului și pentru rezistența de a pune în practică „imposibilul”, românul Avram Iancu a fost nominalizat, alături de alți 14 mari înotători ai lumii, pentru obținerea titlului „Performance of the Year” în lume”, spune Avram Iancu.

 

Votul online se poate exprima până pe 31 ianuarie, urmând doi pași. Este nevoie de înregistrare rapidă pe site-ul https://www.openwaterswimming.com/login/?action=register, iar apoi Avram Iancu poate fi votat https://www.openwaterswimming.com/…/avram-iancu…/

 

Câștigătorul va fi desemnat pe 7 februarie.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *