Bancpost: Cardurile şi ATM-urile băncii nu vor funcţiona în noaptea de 22-23 septembrie

Subsidiara din România a băncii greceşti Eurobank, Bancpost, a anunţat miercuri că ATM-urile, cardurile şi POS-urile băncii nu vor funcţiona în noaptea de 22-23 septembrie, în intervalul orar 22:00 – 8:00, din cauza unor lucrări de îmbunătăţire a sistemului informatic.

”Cardurile, ATM-urile şi POS-urile Bancpost nu vor funcţiona în noaptea de 22/23 septembrie 2017, în intervalul orar 22:00 – 8:00 a.m., pe fondul unor lucrări de îmbunătăţire la sistemul informatic”, se arată în comunicat.

Bancpost recomandă clienţilor să efectueze operaţiunile înainte de perioada menţionată. Pentru detalii suplimentare şi asistenţă, clienţii sunt sfătuiţi să ia legătura cu banca.

Banca Transilvania (simbol bursier TLV), a doua instituţie de credit după active de pe piaţa românească, a anunţat recent că negocierile privind preluarea Bancpost vor continua, finalizarea discuţiilor fiind estimată pentru sfârşitul lunii octombrie, după parcurgerea etapelor necesare şi după obţinerea aprobărilor.

Bancpost are, la nivel naţional, o reţea de peste 530 ATM-uri şi 6.100 POS-uri. Banca avea, la finalul anului trecut, o cotă de piaţă de 2,96%, faţă de 3% în 2015, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *