Bărbat dat în urmărire internaţională de autorităţile din Germania, pentru furt armat, prins de poliţiştii din Timiş

Poliţiştii din judeţul Timiş au prins, la Deta, un bărbat care era dat în urmărire internaţională după ce autorităţile din Germania au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru furt armat. Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie predat autorităţilor germane.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii din Deta au prins, pe strada Aurel Vlaicu din oraş, un bărbat de 39 de ani, urmărit internaţional.

„Pe numele acestuia, Tribunalul de Primă Instanţă Saarbrucken (Germania) a emis un mandat european de arestare, prin care acesta este condamnat la detenţie de cercetare din cauza pericolului de evadare şi de repetare pentru săvârşirea infracţiunii de furt organizat sau armat”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, pe numele bărbatului, autorităţile din Germania au emis, practic, un mandat de arestare preventivă pentru furt armat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Timiş, urmând a fi iniţiate procedurile în vederea predării către autorităţile din Germania.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *