Bărbat de 48 de ani, reţinut pentru uciderea unei tinere de 17 ani

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, căsătorit şi tatăl a trei copii, este cercetat pentru uciderea unei tinere în vârstă de 17 ani care a dispărut de acasă miercuri şi a fot găsită moartă joi, într-o clădire dezafectată din Ploieşti, având trupul acoperită în folii de plastic. Primele date din anchetă arată că bărbatul, care o cunoştea pe victimă, ar fi ucis-o, după ce fata i-ar fi cerut bani pentru servicii sexuale.

Dispariţia tinerei în vârstă de 17 ani a fost sesizată la Poliţia municipiului Ploieşti de către mama acesteia, miercuri seară, la ora 18:30.
Joi după amiază, la mai puţin de 24 de ore de a anuţul privind dispariţia, trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit, împachetat în folii, în incinta unei foste băi publice din Ploieşti, clădire dezafectată.
În urma anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au identificat şi un suspect în acest caz, fiind vorba despre un bărbat de 48 dea nu din comuna Şirna, căsătorit şi tatăl a trei copii. El o cunoscuse pe fată cu un an în urmă şi în ziua dispariţiei a acesteia s-a întâlnit cu ea în subsolul fotei băi publice din oraş.
Fata ar fi fost de acord să aibă relaţii sexuale cu el, însă i-a cerut bani, moment în care bărbatul s-a enervat, a bruscat-o, apoi a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în folii.
Reprezentanţi ai anchetatorilor au declarat că bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru infracţiunea de omor, urmând a fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *