Bărbat decedat, în parcarea amenajată pentru utilajele societății, la care era angajat

Un bărbat de 64 de ani a murit, dumincă, pe şantierul autostrăzii A1, în comuna Şoimuş din judeţul Hunedoara, după ce un coleg al său, angajat al firmei care se ocupă de lucrări, a manevrat un camion sub liniile de înaltă tensiune şi a produs un arc electric.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 17.00, prin intermediul serviciului unic de urgenţe 112 că în parcarea amenajată pentru utilajele aparţinând unei societăţi care efectuează lucrări pentru construcţia autostrăzii A1, din comuna Şoimus, satul Bejan, se află o persoană căzută la pământ.

“Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat in vârstă de 30 de ani, angajat al firmei de construcții căreia îi aparțineau utilajele, și care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena unui autocamion, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani, aflat în timpul liber și care se afla lângă autocamion. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

La fața locului au sosit echipajele ambulanței și SMURD Deva. Aceștia au intervenit în cazul pacientului electrocutat, aflat în stop cardio respirator. “S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 50 de minute, dar fără succes”, a comunicat SAJ Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *