Bărbat din Hunedoara, căutat de polițiști și familie

În data de 05.11.2021, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un bărbat din judeţul Botoșani despre faptul că fratele său, MIHALACHE ION, de 54 de ani (foto), domiciliat în municipiul Hunedoara, nu a mai luat legătura cu el sau cu familia şi nu l-a mai putut contacta telefonic din luna martie 2021.

Apelantul a mai menționat faptul că fratele său, după ce a divorțat, nu a mai locuit la adresa de domiciliu, fiind cunoscut ca o persoană fără adăpost, aflată pe raza municipiului Hunedoara.

Semnalmentele bărbatului: înălțime de 1,75-1,80 metri, păr cărunt,  început de calviție în zona frontală, ochi căprui, poarta mustață, constituție slabă (nu se cunosc obiecte  vestimentare cu care acesta era îmbrăcat).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.