Bărbat găsit decedat, după un conflict la barul din sat

Aseară, în data de 22.11.2019, ora 22:23, Poliția Municipiului Orăștie, a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgență 112, cu privire la faptul că, în satul Dancu Mare, comuna Martinești, a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută la pământ, în stare de inconștiență, prezentând o lovitură in zona capului. Bărbatul a fost declarat decedat.

”Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din orașul Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, la barul din sat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate situația de fapt”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Din primele informaţii, altercația dintre cei doi bărbați ar fi pornit de la opiniile electorale divergente. Suspectul a fost reținut pentru audieri.

Update, 23.11.2019, ora 12:00 – ”În urma rezulatelor necropsiei cu privire la moartea suspectă a barbatului în vârstă de 62 de ani, găsit aseară în stare de inconștiență, în localitatea Dancu Mare, comuna Martinești, s-a stabilit că, decesul a survenit din cauze naturale, nefiind suspiciuni de comitere a niciunei infracțiuni. În continuare, polițiștii continuă cercetările în ceea ce priveste lămurirea tuturor aspectelor”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.