Bărbat implicat într-un scandal, la un local, avea asupra s-a o armă letală încărcată cu mai multe gloanțe

Polițiștii din Municipiul Vulcan au fost chemați să intervină într-un conflict produs la un local din Vulcan, iar în urma primelor cercetări, aceștia au constatat că unul dintre scandalagii implicați avea asupra s-a un pistol letal și mai multe gloanțe. În urma unor percheziții făcute la adresa deținătorului de armă, Polițiștii de la Serviciului Arme Explozibili și Substanțe au descoperit și alte arme dotate cu muniție aferentă.

 

„La data de 26 decembrie 2023,  urmare a sesizării Poliției Municipiului Vulcan cu privire la izbucnirea unui conflict fizic în care au fost implicate mai multe persoane la un local situat pe raza municipiului Vulcan, județul Hunedoara, polițiștii au identificat asupra uneia dintre persoanele implicate în conflict o armă scurtă tip pistol și muniție aferentă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, care, împreună polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan au continuat cercetările în cauză, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, arma identificată aflată în posesia persoanei în cauză, este un pistol letal aflat în circuitul ilegal, încărcată cu un număr de 4 cartușe cu glonț de același calibru.

În continuarea cercetărilor, de la domiciliul persoanei în cauză, care nu este deținător legal de arme, au mai fost ridicate un număr de 3 arme neletale tip pistol și muniție, toate aflate în circuitul ilegal”, precizează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *