Bărbat reţinut, după ce a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon de tragere din Petroşani

Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Petroşani după ce în urmă cu două luni a omorât o femeie şi i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon de tragere din Petroşani. Suspectul fusese condamnat anterior pentru omor calificat.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat, miercuri, că un bărbat este cercetat pentru omor calificat.
„Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, la data de 19.02.2024, în intervalul orar 21.53 – 23.12, în timp ce victima S.M. se afla în compania inculpatului C.C. (condamnat anterior pentru comiterea infracţiunii de omor calificat), pe raza municipiului Petroşani, acesta din urmă a ucis-o prin sugrumare, după care a ascuns cadavrul victimei pe un teren viran din apropierea fostului poligon de tragere din municipiul Petroşani”, au transmis procurorii.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *