Bărbat reținut după ce și-a agresat soția pe stradă

În data de 15.09.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie din localitate, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, pe o stradă din Hunedoara.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că reclamanta, în jurul orei 11:50, în timp ce se afla pe strada Trandafirilor, din  Hunedoara, a fost trasă de păr de fostul soţ, un tânăr în vârstă de 29 de ani, în urma unor discuții contradictorii.

Poliţiştii au mai stabilit că tânărul a comis agresiunea, deşi avea interdicţia de a se apropia de fosta soţie, ca urmare a emiterii, de către Judecătoria Hunedoara, a  unui ordin de protecție.

Prin urmare, în cauză poliţiştii au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi  nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Având în vedere că, în cursul anului 2020, au mai fost înregistrate plângeri penale prin care tânărul a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecție, distrugere şi  violare de domiciliu, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea cercetărilor.

Față de tânăr, poliţiştii au  luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *