Bătrân lovit pe la spate și tâlhărit în casa scării

Joi, în urma unei razii a polițiștilor de la Poliția Municipiului Hunedoara a fost depistat în zona unor barăci improvizate pe malul râului Cerna, un tânăr în vârstă de 28 de ani, cu antecedente penale, cu privire la care poliţiştii  au stabilit că acesta a comis o  infracțiune de tâlhărie calificată, în seara zilei de 28.10.2018, pe raza municipiului Hunedoara.

Cu privire la această faptă, poliţiştii hunedoreni au fost sesizaţi la data de  29.10.2018, când la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un hunedorean în vârstă de 70 de ani, care a reclamat faptul că, în seara de 28.10.2018, în jurul orei 22:20, în timp ce se deplasa spre casă, când a intrat în scara blocului unde locuiește din spatele său a intrat în grabă un tânăr. La urcarea pe scări, tânărul i-a dat întâietate hunedoreanului, însă, când persoana vătămată a început să urce spre etajul I, a fost lovit de mai multe ori din spate de către tânăr, care i-a sustras din buzunarul gecii 200 de lei și de la mâna dreaptă o brățară din metal comun de culoarea galbenă (despre care, probabil, tânărul a crezut că este din aur). Persoana vătămată s-a deplasat la locuința sa, unde a rămas până în dimineața de 29.10.2018, când şi-a anunțat fiica despre cele întâmplate și s-au deplasat împreună la sediul Poliției.

Față de tânăr, poliţiştii au luat  măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *