Tânăr hunedorean băut și cu chef de scandal reținut în plină noapte

Tânăr recalcitrant, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, sancţionat contravenţional de poliţişti. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu şi  l-au condus la sediul subunităţii pe tânărul care tulbura ordinea şi liniştea publică

La data de 22.06.2018, în jurul orei 02:00, o patrulă de siguranță publică formată dintr-o agentă de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Hunedoara și un polițist local, s-a sesizat din oficiu despre faptul că un tânăr consumă băuturi alcoolice în spațiul public şi deranjează ordinea şi liniștea publică, pe strada Căprioarei, din municipiul Hunedoara.

Având în vedere că tânărul respectiv a avut un comportament agresiv verbal la adresa poliţiştilor, agenţii de poliţie au solicitat sprijin altor două echipaje de siguranță publică, care au stabilit că tânărul recalcitrant este un hunedorean în vârstă de 21 de ani.

Cu ocazia legitimării, tânărul a adresat de injurii poliţiştilor, opunându-se măsurii administrative a conducerii la sediul Poliţiei, motiv pentru care acesta a fost încătușat şi condus la sediul subunităţii, în vederea sancționării contravenționale.

Tânărul a continuat să le adreseze injurii și cuvinte jignitoare poliţiştilor atât pe timpul transportului cu autospeciala de poliţie,  cât și în sediul subunității, unde acesta a încercat să își provoace singur leziuni prin lovirea intenționată a ușii de acces în subunitate și a pereților încăperii în care a fost condus (aruncându-se pe podea), polițiștii prezenți încercând să îl oprească să își provoace singur leziuni.

Faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale (conform Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice)  cu amendă în valoare totală de 2.200 lei,  pentru  consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice și adresarea de cuvinte și expresii jignitoare.

 

 

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *