Beciuri inundate şi copaci căzuţi pe două drumuri judeţene

Beciuri inundate şi copaci căzuţi pe două drumuri judeţene, noaptea trecută, în timpul codului portocaliu de vreme severă.

Pompierii Detaşamentului Orăştie şi ai Gărzii de intervenţie Toteşti au acţionat cu motopompe pentru extragerea apei pătrunsă în 3 beciuri în localitatea Reea, un beci în Suseni, un beci în Căstău.

De asemenea, pompierii au îndepărtat cu ajutorul motofierăstraielor copaci dislocaţi de vânt, ce au căzut pe drumul 705G, ce face legătura între Orăştie şi Romos. Totodată, administratorul drumului DJ 685 a intervenit cu utilaje pentru îndepărtarea pietrelor şi copacilor, dislocaţi de scurgerile de pe versanţi, ce au afectat un segment din drumul ce face legătura între barajul Gura Apelor şi Poiana Pelegii.

Până în această dimineaţă (n.r.-14.06.2020) la ora 2, timp de 11 ore, judeţul Hunedoara s-a aflat sub incidenţa codului portocaliu de vreme severă caracterizat de cantităţi de apă însemnate, grindină şi vijelii. Avertizarea meteo cod portacaliu se extinde de astăzi, ora 14, până mâine dimineaţă la ora 3.

Sunt preconizate precipitaţii, intensificări puternice de vânt, vijelii şi grindină.

 

ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *