Biroul Executiv al PNL se reuneşte astăzi pentru a stabili lista miniştrilor propuşi şi programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, astăzi, într-o şedinţă, pentru a stabili lista miniştrilor propuşi în Cabinetul Cîţu şi programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. În aceeaşi şedinţă, conducerea liberalilor trebuie sa voteze şi susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Şedinţa Biroului Executiv al PNL este programată la 9.00, iar printre subiectele care vor fi discutate sunt lista miniştrilor din Guvernul Cîţu şi actualizarea programului de guvernare.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, întrebat fiind dacă vor exista schimbări de persoane în Cabinetul Cîţu, că el a colaborat bine cu toţi miniştrii.

„Sunt mulumit de activitatea fiecărui ministru şi, în mod evident, voi discuta cu premierul desemnat”, a spus Orban joi,.

O altă decizie care urmează să fie luată de Biroul Executiv al PNL se referă la susţinerea lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei.

Joi seară, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că Biroului Politic al PNL Bucureşti a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Ea a spus că „această candidatură oferă garanţia că vom avea rezultatul dorit la Primăria municipiului Bucureşti şi anume înfrângerea Gabrielei Firea, respectiv coagularea unei echipe profesioniste la nivelul Primăriei Capitalei”. „Gabriela Firea are de ce se teme în acest moment, are de ce să-i fie frică”, a mai spus Violeta Alexandru.

„În urma acestei decizii luată în unanimitate, mâine (vineri – n.r.) în cadrul Biroului Executiv al PNL voi propune conducerii partidului să aprobe această propunere privind susţinerea de la vârful partidului pentru candidatura lui Nicuşor Dan din partea PNL la Primăria Capitalei”, a spus Alexandru.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *