Blue Air anulează mai multe zboruri din România către Italia şi Cipru

Compania aeriană Blue Air a anunţat marţi că este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru, ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţile italiene şi cipriote, astfel că 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august sunt afectate, potrivit datelor actuale.

”În contextul restricţiilor impuse de autoritaţile italiene şi cipriote, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru. Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolarii obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru”, arată compania într-un comunicat.

În acest moment, sunt afectate un număr de 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene, spun reprezentanţii Blue Air.

Rutele afectate de aceste anulări sunt: Bucureşti Otopeni – Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi – Torino; Bucureşti Otopeni – Larnaca.

”Pasagerii Blue Air afectaţi de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opţiunile pe care le au la dispoziţie pe e-mailul furnizat în momentul rezervarii biletului”, arată compania.

Pasagerii pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei în primele şapte zile de la dată iniţială a zborului direct printr-un e-mail către adresa zbor.anulat@blueair.aero.

”E-mailul trebuie să conţină următoarele detalii legate de zbor: număr de rezervare, numele de familie al persoanei care a făcut rezervarea, datele noi la care se doreşte reprogramarea. În cazul în care pasagerul nu optează pentru rebooking gratuit, după cele şapte zile de la dată zborului anulat Blue Air va transferă automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservită de Blue Air”, precizează compania.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.