Blue Air va introduce zboruri pe rutele Cluj-Napoca – Constanţa şi Oradea – Constanţa

Compania Blue Air va introduce, din 20 iunie, curse aeriene pe rutele Cluj-Napoca – Constanţa şi Oradea – Constanţa, călătoriile urmând să aibă o durată de 65 de minute.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, începând din 20 iunie se redeschid zborurile pe rutele Cluj-Napoca – Constanţa – Cluj-Napoca cu 3 frecvenţe/săptămână şi Constanţa – Oradea – Constanţa cu 2 frecvenţe/săptămână, curse operate de compania aeriană Blue Air.

 

Director general al Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, Bogdan Ionuţ Artagea, a afirmat că sunt discuţii şi cu alţi operatori aerieni pentru alte destinaţii interne şi externe.

 

„În urma eforturilor noastre continue pentru atragerea de zboruri noi pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa şi în urma discuţiilor purtate anual cu operatorii aerieni, astăzi comunicăm o veste bună pentru constănţeni şi pentru viitorii turişti: redeschiderea celor 2 rute. Mulţumim Blue Air pentru parteneriatul îndelungat, iar noi purtăm în continuare discuţii cu alţi operatori aerieni pentru a deschide noi destinaţii interne şi externe cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa”, a transmis Bogdan Artagea.

 

Reprezentanţii Blue Air au precizat că lansarea serviciului aerian către cele două destinaţii reprezintă o etapă în strategia companiei de a deveni prima opţiune de transport aerian pentru constănţeni.

 

„Suntem bucuroşi să ne extindem în sezonul de vară 2022 cu două rute suplimentare din Constanţa. Cluj-Napoca şi Oradea reprezintă pieţe strategice pentru reţeaua Blue Air, iar lansarea serviciului aerian low cost către aceste două destinaţii  din Constanţa este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opţiune de transport aerian pentru constănţeni”, a transmis Blue Air.

 

Zborurile vor dura o oră şi 5 minute.

 

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene şi în agenţiile de turism partenere.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *