Brad: Prinsă cu arma de vânătoare în sacul de rafie

În data de 16.11.2017, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au depistat, pe o stradă din municipiul Brad, o femeie în vârstă de 39 de ani, din municipiul Brad, care  avea asupra sa, într-un  sac din rafie,  o armă de vânătoare şi 15 cartușe de vânătoare.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că femeie nu este autorizată pentru deținerea, portul și folosirea armei de vânătoare, care aparţine soțului acesteia, deţinător al unui permis de armă.

Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul nu a păstrat arma și muniția la domiciliu, în condiţii de siguranţă, conform prevederilor legale, iar în momentul în care a aflat de la alte persoane că  poliţiştii efectuează un control cu privire la modul de păstrare și asigurare a armelor și munițiilor, a apelat la soția sa pentru a-i transporta arma și muniția la domiciliu.

În cauză, poliţiştii au luat măsura ridicării armei în vederea expertizării, şi vor efectua cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

 

 Biroul de presă – IJP Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *