BREAKING NEWS! Accident rutier pe DN7, la ieșirea din Leșnic

În această dimineață, la ora 08:05, pe DN7, la ieșire din localitatea Leșnic, a avut loc un accident rutier prin coliziune frontală între 2 autoturisme. Din primele cercetări, a rezultat faptul că, un autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe direcția de mers Arad-Deva, a intrat pe contrasens depășind linia continuă intrând in coliziune frontală cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care circula regulamentar din direcție opusă, respectiv Deva-Arad.

Din informațiile oferite de SAJ Hunedoara,  în urma evenimentului rutier au rezultat 7 persoane rănite, din care 5 adulți și 2 minori.

În cel mai scurt timp pompierii salvatori ai Secției Ilia si Detașamentului Deva au ajuns la locul accidentului și au constatat că cei 7 răniți prezentau politraumatisme în urma accidentului, dar erau toți conștienți. Trei dintre răniți au ramas blocați în mașini fiind scoși de echipele de descarcerare. Răniții au fost preluați de echipajele medicale și transportați la UPU Deva.

Rănitii au vârste cuprinse intre 8 si 62 de ani. Este vorba despre:

  • un bărbat de 62 ani, sofer al unuia din autoturismele implicate, încarcerat, cu fractura de femur si un traumatism toracic
  • o fată de 8 ani cu plăgi tăiate în regiunea inghinală bilateral
  • o fată de 12 ani cu traumatism cranian si plăgi contuze frontal
  • un bărbat de 44 ani cu traumatism toracic abdominal, încarcerat, traumatism membre inferioare bilateral
  • o femeie de 59 ani cu traumatism toracic și abdominal
  • o femeie de 38 ani cu traumatism cranian și toraco-abdominal
  • o femeie de 43 ani cu traumatism cranio facial cu plăgi la nivelul nasului și contuzie toracica și de membre inferioare.

Circulatia pe DN 7 a fost blocată pe ambele sensuri cca. 2 ore. La fața locului au intervenit echipajele SAJ cu 2 ambulante C2, una B2, SMURD Ilia și Deva și descarcerare Deva și Ilia.

Update 13:17

Ultimele informații care ne-au parvenit de la IPJ Hunedoara arată că două dintre victime sunt rănite grav – minora de 8 ani (pasagera din autoturismul înmatriculat în Austria) care a fost transportată la Spitalul de Copii Timișoara și pasagerul din dreapta al autoturismului înmatriculat în Germania. Celelalte victime sunt rănite ușor.

În autoturismul înmatriculat in Austria au fost 4 cetățeni austrieci și o minora de 12 ani cetățean român, iar în autoturismul înmatriculat in Germania erau 2 români.

Sursa: SAJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *