BREAKING NEWS: Surse: Sorin Vasilescu și-ar fi dat demisia din funcția de vicepreședinte al CJ Hunedoara

Tensiunile în organizația județeană a Partidului Social Democrat continuă. Sorin Vasilescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, și-ar fi dat demisia din funcție, susțin mai multe surse din PSD, în urma neînțelegerilor tot mai mari pe care le are cu Mircea Bobora, șeful CJ Hunedoara și celălalt vicepreședinte, Daniel Andronache.

”Da, tensiunile sunt tot mai mari între ei și în PSD. Și-a dat demisia, asta știm și noi”, au precizat surse din cadrul PSD, pentru Replica-INFO HD.

Sorin Vasilescu nu a putut fi contactat. De altfel, nu se află nici la birou și nu a participat nici la ședința social democraților de azi dimineață.

Daniel Andronache a declarat că nu știe nimic despre intenția lui Vasilescu de a demisiona din funcție. La rândul lui, Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara, spune că ”nu-l găsește” pe Sorin Vasilescu: ”Nu a vorbit cu mine, eu îl tot caut, nu știu ce e cu el”.

Nu este prima dată când Vasilescu își anunță intenția de a demisiona din funcție, pentru ca mai apoi să se răzgândească.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.