Bunuri, componente și cabluri, furate de la un telescaun din Straja

În data de 16.11.2021, Poliţia Municipiului Lupeni am fost sesizată despre faptul că, în data de 12.11.2021, persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comandă al telescaunului (nefuncţional) aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri .

În urma sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comanda al telescaunului T3, aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri.
În urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că, în data de 11.08.2021, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în camera de forță a aceluiași telescaun , de unde au sustras componente și cabluri electrice, aspecte care nu au fost sesizate poliţiştilor la acea dată.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, cercetările demarate vizând identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului (a cărui valoare urmează a fi comunicată de către cei care administrează instalaţia pe cablu).

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *