Proiect cu finanțare europeană derulat de Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara

Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara implementează un proiect cu finanțare europeană.Trei ani este durata proiectului, care se încheie la finalul lunii august a acestui an și prevede “Elaborarea planului de management pentru ROSCI0373 Râul Mureș între Brănișca și Ilia și a planului de management pentru ROSPA0132 Munții Metaliferi și ariile naturale protejate conexe”. Proiectul este derulat în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Naturale și Culturale ale Banatului și Crișanei ”Excelsior”, proiect cofinanţat de Uniunea Europeană şi bugetul de stat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.


În scopul conştientizării elevilor şi a cadrelor didactice privind ariile naturale protejate vizate de proiect, în prezent se derulează online concursul şcolar „COMORILE NATURII 2020”.
Concursul se adresează elevilor și cadrelor didactice din școlile implicate în proiect din localitățile Baia de Criș, Balșa, Blăjeni, Brănișca, Buceș, Bucureșci, Bulzeștii de Sus, Băița, Certeju de Sus, Ilia, Geoagiu, Rapoltu Mare, Ribița, Șoimuș, Vețel din județul Hunedoara alte câteva localități din județul Alba.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *