Bursa locurilor de muncă – 9 septembrie 2021

La cererea angajatorilor din judeţul Hunedoara, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, joi, 09 septembrie 2021, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Acţiunea se va desfăşura cu sprijinul Primăriei Hunedoara, în incinta Galeriei de Artă din municipiul Hunedoara, str. George Enescu (lângă Casa de Cultură), între orele 1000 –1300.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 8 septembrie 2021, la sediul AJOFM Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *