Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp

Cadavrul unui copil a fost găsit sâmbătă, pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători, existând suspiciuni că este vorba despre un băiat de 7 ani dispărut de acasă în luna ianuarie.

”Astăzi, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localităţile Mişca şi Vânători”, a ajunţat sâmbătă IPJ Arad.
La locul în care a fost găsit cadavrul s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu procurorul criminalist sunt la faţa locului.
Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală  pentru efectuarea autopsiei şi identificare.
În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o sână.
Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni, familia sa fiind convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute.
Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *