Campanie de asfaltare a străzilor și trotuarelor din Deva

Primăria Municipiului Deva face cunoscut faptul că s-a demarat o campanie de asfaltare a străzilor și trotuarelor din municipiu.

„Până la această dată s-a așternut covor asfaltic pe străzile Traian Vuia, Hărăului, Mareșal Averescu și s-au pietruit toate străzile din cartierul Archia Sud și strada Primăverii. În acest moment, drumarii lucrează pe străzile Dimitrie Sturza și Nicolae Tonitza din municipiul Deva. Lucrările de asfaltare vor continua cu str. Minerva și se va repara, în regim de urgență, denivelările apărute pe DN7, în zona Carrefour – Sântuhalm”, informează edilul Devei.

De asemenea, primarul Florin Oancea afirmă că, în urma sesizărilor primite de la locuitorii municipiului Deva și a localităților arondate și în urma constatărilor de pe teren, serviciul de specialitate din cadrul primăriei va întocmi un grafic de lucrări de asfaltare și reparații care vor intra în reabilitare în perioada 2020-2021.

„Până acum, pe listă se află 54 de locații de reparații străzi și 19 locații pentru reparații trotuare. Lucrările vor continua în acest an până când vremea ne va permite și vor fi reluate anul viitor”, susține Oancea.

De menționat că lucrările de asfaltare și reparații la care se fac referire se realizează de firma SC Proactiv SRL Călan, în baza unui contract cadru încheiat cu primăria Deva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *