Campionat European de Acrobație

Aeroclubul Teritorial “Constantin Manolache” Deva, de la Săulești, va fi, din nou, gazda unui eveniment de anvergură. Este vorba despre Campionatul European de Acrobație, clasa Intermediate, competiție aviatică ce va avea loc la începutul lunii iulie.

„Activitatea intensă de dezvoltare a sporturilor aeronautice desfășurată de Aeroclubul României și Federația Aeronautică Română este apreciată de FAI – World Air Sports Federation care ne-a acordat, din nou, încrederea de a organiza o competiție internațională importantă. În perioada 2 -8 iulie, la Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva vom organiza Campionatul European de Acrobație, lasa Intermediate, clasă la care, în 2022, am ocupat locul 2 mondial cu echipa și locul 2 individual prin Petre Glonțaru. Echipa noastră va fi una puternică și include piloți tineri care se formează acum pe EXTRA 300L”, a scris, pe rețeaua de socializare, George Rotaru, președintele Aeroclubului României.

Nu este pentru prima dată când au loc astfel de evenimente la Aeroclubul Teritorial Deva.  În luna septembrie anul trecut, s-a desfășurat Campionatul European de acrobație cu avionul, clasa Advanced.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *