Campionat Național de Turism sportiv în Valea Jiului

Valea Jiului este o zonă montană emblematică a județului Hunedoara. Aici va avea loc cea de-a VII-a etapă a concursului național „Ștafeta Munților”.  Asociația de Schi-Turism Montan ”Pro Parâng” din municipiul Petroșani este și anul acesta gazda unei etape naționale din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”.

Participanții, iubitori ai muntelui din întreaga țară, care se vor alinia la startul acesteia se vor întrece nu doar pentru etapa a VII-a de campionat, ci și pentru Trofeul ”Pro Parâng” (ajuns și el la ediția cu numărul 5), pus în joc de organizatorii din Valea Jiului.

Potrivit președintelui Asociației ”Pro Parâng”, Cazimir Radvanski, cea de-a VII-a etapă a Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”, ultima etapă de campionat din acest an, va avea loc în perioada 6-8 septembrie 2019.

Organizatorii au ales pentru acest an o expediție montană pe Creasta Oslea din Munții Vâlcan. Zilele acestea, organizatorii au efectuat și o vizită în teren, pentru recunoașterea traseului pe care va avea loc apreciatul concurs de orientare turistică.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *