,,Campioni în orașul Cetății” – un eveniment de promovare a sportului devean

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, la ora 11:00, devenii sunt așteptați în Parcul Cetății Deva la evenimentul sportiv ,,Campioni în orașul Cetății”.

Membrii Asociației Club Sport Table Tennis Cool Sport Deva vor face o demonstrație de tenis de masă pentru spectatori.

Asociația a fost înființată în anul 2017 și are în prezent 55 de jucători, pe categorii de vârstă: 4-18 ani și seniori, peste 18 ani.

Sportivii de la ACS TT Cool Sport Deva au participat la numeroase turnee de tenis locale, județene, regionale și naționale unde s-au clasat pe primele locuri.

Tenisul este un sport recomandat copiilor deoarece dezvoltă capacitatea de coordonare și viteza de reacție, îmbunătățește concentrarea, îi face mai disciplinați, stimulează funcționarea creierului, fortifică organismul și îi face mai sociabili.

Tenisul de masă practicat ca și grup le va dezvolta calitățile de relaționare, de a-și face prieteni, încrederea în membrii echipei, de a învăța să împartă cu alții, să ceară ajutorul, să aprecieze calitățile celorlalți.

,,Campioni în orașul Cetății” este organizat de Asociația Club Sport Table Tennis Cool Sport Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

Participarea  la evenimentul sportiv din Parcul Cetății Deva este liberă.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *