Cantină pentru sărmani, inaugurată la Petroșani

O cantină pentru sărmani a fost inaugurată la Petroșani. Centrul Social Sfinții Apostoli a fost realizat de comunitatea bisericească.

Cu binecuvântarea și din încredințarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, slujba de sfințire a fost săvârșită de către Părintele Dumitru Diniș, Consilier social în cadrul Centrul Eparhial, împreună cu un sobor de preoți. În continuarea manifestării, tinerele Monica Țugulea și Daria Selaje au susținut un moment artistic.

Centrul Social „Sfinții Apostoli” a fost realizat prin Asociația umanitar creștin-ortodoxă „Sfinții Apostoli”, la inițiativa și prin strădania președintelui Gheorghe Toma, alături de care s-au ostenit membrii fondatori și membrii onorifici, oameni cu deschidere pentru cei dintre semenii lor aflați în situații limită.

Centrul va oferi aproximativ 40 de prânzuri calde timp de trei zile pe săptămână, iar pentru viitor Asociația dorește creșterea numărului de beneficiari, dar și deschiderea altor puncte de lucru cu caracter social.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.