Care este părerea celor care administrează parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, după ce, marți, patru copii au căzut de pe tiroliană

Parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, unde 4 copii au fost răniţi, marţi, după ce s-a rupt cablul unei tiroliene cataloghează evenimentul ca fiind ”un mic incident”. Oficialii parcului susţin că ar fi fost şapte copii în loc de unul pe locul de joacă respectiv şi că aceştia ar fi căzut de la 50 de centimetri.

„Dragi vizitatori şi prieteni ai parcului nostru,

Dorim să vă informăm despre un mic incident care a avut loc recent în cadrul parcului nostru. Din fericire, toţi copiii implicaţi sunt bine şi nu au suferit răni grave. Incidentul s-a produs deoarece nu au fost respectate regulile de siguranţă la unul dintre jocurile noastre. În loc să se urce câte o singură persoană, au fost 7 copii pe acel joc, ceea ce a dus la căderea lor de la o înălţime de 50 cm, nu de la 3 metri, aşa cum s-a vehiculat pe internet”, au transmis, marşi seară, oficialii Dinosaur World Transylvania, parcul de distracţii unde patru copii au fost răniţi.

„Siguranţa vizitatorilor noştri este prioritatea noastră principală, iar noi luăm toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Vă asigurăm că parcul nostru rămâne un loc sigur şi distractiv pentru toţi copiii şi familiile care ne vizitează”, se mai arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a parcului.

Poliţia Judeţeană Hunedoara a anunţat, marţi, după cercetări la faţa locului, că „patru copii, cu vârste  cuprinse între 7 şi 12 ani, în timp ce se aflau în incinta  parcului, însoţiţi de către părinţi, ar fi căzut  de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m”.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Un copil a fost preluat de către un elicopter SMURD de la locul accidentului, alţi trei fiind transportaţi cu echipaje medicale terestre.

 

viewscnt

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *