Carmen Hărău: ”Ce i-o fi cerut Nistor lui Dragnea?”

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL:

”În iunie-iulie 2018 știam că Nistor este omul care, cel puțin recompensează (dacă nu cumva și comandă) acțiunile împotriva mea. Mă jignise și mă calomniase public, în numeroase împrejurări. Se prefăcea că nu știe că ofer gratuit, an de an, primăriei și asociațiilor de proprietari florile de la Hunedoara. Iar orașul era plin de flori! Mă poreclise “doamna Panseluță”

Eram conștientă, fără a avea complexe de superioritate, că, din punct de vedere al nivelului de educație, al bunei-credințe, al culturii, ne despart ani lumină.

Toate astea nu m-au împiedicat să încerc să negociez cu el, să-l rog, să-l implor să ducă la capăt proiectul meu pentru reducerea cu doi ani fără penalizare a vârstei de pensionare pentru hunedoreni!

Era un moment foarte prielnic, care s-ar putea să nu mai vină curând. El putea să-i ceară lui Dragnea să deblocheze în Camera Deputaților legea pe care eu reușisem s-o trec prin Senat, în schimbul susținerii lui de către pesediștii hunedoreni. Așa se face în politică!

Nistor mi-a dat cu tifla și mie și hunedorenilor. Ce i-o fi cerut lui Dragnea? Poate postul de ministru al dnei Intotero? Căci hunedorenii n-au primit decât promisiuni fără acoperire.

L-am mai rugat, pe parcursul timpului, pentru CEH, pentru Mintia, pentru veterani, pentru siderurgiști… N-a făcut niciodată nimic! Am reușit, în schimb, să mă înțeleg cu alții, inclusiv pesediști, străini de județ, fără să fiu obligată să mă milogesc! M-am tot rugat de el degeaba, deși, în viața mea n-am procedat astfel, cu nimeni, pentru interesul meu personal!

Prieteni, politica făcută bine este și despre umilință! Ea te poate aduce în situația ca proiectele tale pentru oameni să depindă de unii ca Nistor! În ea poți fi calomniat, împroșcat cu noroi! Îți trebuie tărie de caracter, credință în Dumnezeu și dragoste de oameni să-ți vezi netulburat de drum!

Trebuie să conștientizezi, de la capul locului, că interesul superior al oamenilor ar trebui să ghideze demersurile tuturor politicienilor! Aici orgoliul nu are ce căuta!

#HunedoreniiTrebuieSăȘtie

Mulțumesc, Carmen Cosman – Preda 

PS Amănuntele acestei istorii le puteți citi on-line pe site-ul Informația Văii Jiului  AICI ”

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *