Carmen Hărău: „Contez pe sprijinul și pe colaborarea tuturor experților, colegii mei!”

Candidez pentru a deveni președintă a Corpului Experților Contabili și constat că această decizie provoacă oarecare emoție în mediul on-line.
Consider că problema este serioasă, și vă informez că:
1. Nu am decât avantaje profesionale, dacă experții, colegii mei, îmi vor face onoarea să mă accepte drept președintă. Ele se referă la consolidarea și oficializarea unor relații vechi de colaborare. Acest corp profesional excepțional m-a sprijinit constant, pro bono, în demersurile mele legislative din parlament și, după cum cred că știți, sunt printre cei mai harnici parlamentari ai țării.
Poziția de reprezentare a CECCAR Hunedoara, la nivel de președinte, îmi dă ocazia să achit o parte din obligații față de niște specialiști deosebiți, în rând cu care am lucrat începând din anul 1994, între care voi reveni când închid ușa politicii, și care nu sunt, socialmente, prețuiți la adevărata lor valoare. Pot să-i reprezint eficient, competent, onest, construind o interfață necesară între mediul politic și mediul tehnocrat.
2. Nu m-am angajat niciodată în activități, fără să pot să le duc bine la capăt. Mi-am evaluat bugetul de timp și pot acoperi această activitate. Nu mă aștept să înțeleagă asta cei care se trezesc la prânz, după o beție strașnică, dar D-stră, ceilalți, sunt sigură că puteți înțelege.
3. Am răspuns solicitării unui grup însemnat de membri CECCAR, pe care-i respect și care mă respectă și nu voi accepta să-mi fac agenda personală după câteva opinii exprimate pe FB de către postaci/persoane neinformate, manipulate, sau rău-voitoare.
Este de condamnat un om care poate și vrea să muncească mult?! Eu cred că nu, dacă aceia care judecă au cultul muncii.
4. Acum câteva luni, am rămas singura candidatură validată în această competiție. Fiind luată prin surprindere, m-am retras, alegerile nu au mai avut loc, dar am anunțat că nu renunț la proiect. Oricare dintre cei 500 de colegi s-ar fi putut înscrie în competiție. În legătură cu cei trei înscriși, cărora li se refuză candidatura a treia sau a patra oară, mult înainte ca eu să mă implic, nu pot decât să le sugerez să se adreseze tuturor forurilor competente, dacă se consideră abuzați.
Concluzie: De această dată, voi menține candidatura, chiar dacă voi avea singura candidatură validată și contez, în continuare, pe sprijinul și colaborarea tuturor colegilor experți.

Stimă!

Notă: postările sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *