Incendiu violent într-o gospodărie din zona pădurenilor. O femeie de 72 de ani a fost salvată de săteni

Astăzi, pompierii din cadrul detașamentului din Hunedoara au intervenit, în stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Vadul Dobrii, comuna Bunila. Intervenția salvatorilor a fost una dificilă, datorită locului izolat și a terenului greu accesibil chiar și cu mașina.

„În această dimineață, printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112, a fost semnalat un incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Vadul Dobrii, comuna Bunila.

Spre locul indicat s-au deplasat de urgență, pompierii Detașamentului Hunedoara cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la o casă bătrânească, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, cu posibilitatea de extindere la o alta locuință aflată în apropiere.

Proprietara casei, o doamnă în vârstă de 72 de ani, cu probleme locomotorii, a fost evacuată de către săteni.

De asemenea, prima intervenție în acest caz a fost asigurată de câțiva vecini, cărora li s-au alăturat doi agenți din cadrul Postului de Poliție Bunila și un ofițer al ISU Hunedoara aflat în timpul liber.

Interventia pompierilor a fost una dificilă, întrucât gospodăria era izolată și accesul autospecialelor a fost posibil doar până la o distanță de 150 metri față de aceasta, din cauza terenului accidentat.

Incendiul a fost localizat și lichidat, iar la această oră, colegii noștri acționează pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta.

Proprietara casei a fost asistată medical de către echipajul de prim ajutor, fără a se impune transportul acesteia la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față materiale combustibile”, informează ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *