Cât va costa și când se va finaliza execuția lucrării de „Amenajare spațiu de joacă pe strada Nicolae Grigorescu”

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat, miercuri, 28 septembrie 2022, contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Amenajare spațiu de joacă pe strada Nicolae Grigorescu”, din municipiul Deva.

Obiectul contractului:

– servicii de proiectare faza proiect tehnic; detalii de execuție; verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și detaliilor de execuție; asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului

– execuție lucrări pentru obiectivul „Amenajare spațiu de joacă pe strada Nicolae Grigorescu”

Valoarea contractului: 148.640 lei (fără TVA), astfel:

-10.000 lei – servicii de proiectare

-138.640 lei – execuție lucrări (construcții + montaj, echipamente tehnologice și funcționale, dotări și cheltuieli conexe organizării de șantier)

Prețul contractului nu va suferi modificări și ajustări și va fi suportat de la bugetul local al Municipiului Deva.

Durata contractului:

– servicii de proiectare: 60 de zile de la data semnării contractului

– execuție lucrări: 90 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor

Serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor vor fi realizate de S.C. „Lockout Systems” S.R.L., cu sediul în localitatea Peștenița/Densuș, județul Hunedoara.

Spațiul de joacă din cartierul Grigorescu va fi amenajat între Blocurile de locuințe sociale nr. 3 și nr. 4 și va ocupa o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Copiii vor avea la dispoziție leagăne, carusel, ansamblu modular cu tobogane și tunel de trecere, balansoare, ladă cu nisip și alte elemente specifice, iar în zonă vor fi amplasate și piese de mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi etc.).

Pe de altă parte, iluminatul public în spațiul de joacă va fi realizat cu stâlpi echipați cu panouri fotovoltaice – ceea ce înseamnă accesibilitate, energie verde și cheltuieli minime.

Realizarea investiției urmărește amenajarea unui spațiu de joacă plăcut și sigur pentru cei aproximativ 50 de copii din cartierul Grigorescu, încurajând astfel nu doar mișcarea și activitatea fizică în rândul acestora, ci și conexiunea lor cu mediul natural.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *