Câți bani alocă CJ Hunedoara pentru recensământul circulației pe drumurile județene

CJ Hunedoara alocă 565.000 de lei pentru efectuarea unui recensământ al circulației pe drumurile județene. Este vorba de un contract care prevede ”Servicii de efectuare a recensământului circulației rutiere din anul 2020 pe drumurile județene din județul Hunedoara”.

„Înregistrarea circulației se realizează, în scopul determinării cât mai exacte a celor mai importante caracteristici ale traficului: intensitatea și componența. Cunoașterea caracteristicilor traficului pe rețeaua rutieră este absolut necesară pentru fundamentarea și proiectarea investițiilor rutiere și a lucrărilor de întreținere și reparare a drumurilor, fundamentarea măsurilor de organizare a circulației rutiere și urmărirea dinamicii de evoluție a traficului pe rețeaua rutieră, precum și elaborarea de studii pentru evaluarea calității aerului prin estimarea emisiilor din traficul rutier și a impactului asupra mediului”, arată documentația.

Înregistrarea circulației pe rețeaua de drumuri publice de interes județean din județul Hunedoara se realizează o dată la cinci ani, folosind metoda înregistrării manuale. CJ Hunedoara are în administrare 96 de drumuri județene în lungime de 1500 de kilometri.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.