Caută investitori pentru stațiunea montană Pasul Vâlcan

Mai multe încercări au avut autoritățile locale de la Vulcan pentru concesionarea unor parcele de teren din stațiunea montană Pasul Vâlcan. Toate au eșuat. Acum, a fost schimbată strategia. Au fost micșorate prețurile, iar  un investitor poate concesiona două sau chiar mai multe parcele de teren. Vestea bună este că în acest an, în stațiunea montană vor demara și lucrările pentru introducerea apei, realizarea sistemului de canalizare, dar și racordarea la energia electrică.

“Vom reveni cu un nou mod de abordare. Am redus prețul pe metru pătrat și am stabilit ca o persoană să poată obține mai multe parcele, doar să vină să construiască în Pasul Vâlcan. În acest an ne apucăm de canalizare și alimentarea cu apă și energie electrică”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan

40 de parcele de teren situate în zona turistică a localității, la Pasul Vâlcan, în zona satului de vacanță, respectiv în zona cunoscută sub numele ”Trei fagi” sunt scoase la concesiune. Prețul de pornire al licitației este de 2,60 lei/mp/an (fără TVA) și 0,20 lei pasul de licitație, pentru terenurile din zona satului de vacanță de la Pasul Valcan. Prețul de pornire al licitației este de 1,50 lei/mp/an (fără TVA) și 0,20 lei pasul de licitație, pentru terenurile din zona Trei Fagi.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *