Cele 176 de secţii de votare organizate în vederea alegerilor locale parţiale s-au deschis

Toate cele 176 de secţii de votare organizate în vederea desfăşurării alegerilor locale parţiale pentru primari şi un consiliu local s-au deschis duminică dimineaţă.

Alegătorii îşi vor putea exercita dreptul de vot între orele 7:00 – 21:00. Potrivit legislaţiei în vigoare, alegătorul care deţine un act de identitate al cărui termen de valabilitate a expirat în perioada 1 martie 2020 – 27 iunie 2021, îşi poate exercita dreptul de vot în baza acestuia.

AEP a realizat şi a pus la dispoziţia alegătorilor un clip video pe tema exercitării dreptului de vot la alegerile locale parţiale din data de 27 iunie 2021.

 

”Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, reiterează îndemnul adresat participanţilor la alegerile locale parţiale de a respecta măsurile de distanţare fizică şi regulile de protecţie sanitară pe tot parcursul derulării procesului electoral”, se arată într-un comunicat al Autorităţii Electorale Permanente.

Locuitorii din 36 de oraşe şi comune din 23 de judeţe sunt aşteptaţi la vot, duminică, în cadrul alegerilor locale parţiale.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.