Cele mai slabe licee din județul Hunedoara

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afișate. În județul Hunedoara sunt mai multe unități de învățământ unde unul, doi sau trei candidați au reușit să obțină cel puțin media 6 pentru a fi declarați admiși.

La Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petroșani, din cei 45 de candidați înscriși la examenul maturității, doar doi au reușit să promoveze, 11 nu s-au prezentat, iar 32 au fost declarați respinși.

Cea mai mare medie, din cele două, de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petroșani este de 7.21, fiind obținută de Septimius Nicolae Cămărășescu. Cea de-a doua medie, 6.91,  care a asigurat promovarea examenului de maturitate a fost obținută de Ionuț Nan.

Este al doilea an când Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petroșani înregistrează o promovabilitate redusă.

Un alt liceu din județul Hunedoara cu promovabilitate scăzută este Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” Hunedoara. Aici, doar 4 din cei 22 de candidați înscriși au reușit să promoveze examenul de bacalaureat. Trei candidați nu s-au prezentat la examenul de bacalaureat, iar 14 au fost declarați respinși.

Liceul Tehnologic „Crișan” Crișcior este o altă unitate de învățământ din județ unde doar 4 candidați din cei 43 înscriși la examenul de bacalaureat au promovat. 7 candidați nu s-au mai prezentat la examen, ia ceilalți au fost declarați respinși.

Există în județul Hunedoara, mai multe unități de învățământ unde un singur candidat la examenul de bacalaureat a reușit să promoveze. Este vorba de Alin Georgel Linul, absolvent al Liceului Tehnologic „Nicolaus Olahus” Orăștie, care este singurul din cei 35 de candidați care a promovat examenul maturității. Acesta a obținut media 6,03. Un candidat nu s-a prezentat, iar 33 au fost declarați respinși.

Aceeași situație se înregistrează și la Liceul Tehnologic „Ovid Densușianu” Călan, unde un singur candidat din cei 22 a reușit să obțină media 6, care îi asigură promovarea examenului maturității.

La Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva doar 3 din cei 37 de candidați au promovat examenul de bacalaureat.

Și la Liceul Tehnologic Lupeni doar 3 din cei 25 de candidați au promovat examenul de bacalaureat.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.