I-ați văzut? Doi minori au dispărut dintr-un centru de protecție din Orăștie

La data de 03.07.2023, ora 23:05, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un educator al unui centru pentru protecția minorilor Orăștie, cu privire la faptul că minorii CĂTANĂ MIHAI, în vârstă de 16 ani,  FÎC SARA-MARIA, în vârstă de 15 ani și  IȘTVĂNUȚ ANAMARIA-DARIANA, în vârstă de 17 ani  au plecat în mod voluntar din cadrul centrului în jurul orei 21:30 și până în prezent nu au revenit.

 

Minorul CĂTANĂ MIHAI are următoarele semnalmente: ochi căprui,  păr șaten, înălțime 1,60 m, iar în momentul plecării purta ca articole vestimentare următoarele: pantaloni blugi scurți, tricou roșu.

 

 

Minora FÎC SARA-MARIA are următoarele semnalmente: ochi căprui,  păr brunet, înălțime 1,65 m, iar în momentul plecării purta ca articole vestimentare următoarele: pantaloni negri, tricou tip bustieră neagră.

 

 

 

Minora IȘTVĂNUȚ ANAMARIA-DARIANA are următoarele semnalmente: ochi verzi,  păr șaten, înălțime 1,60 m, iar în momentul plecării purta ca articole vestimentare următoarele: pantaloni scurți negri, tricou alb, poartă ochelari.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost dați în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unice de urgență 112.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *