Cercetările continuă în cazul scandalului din Micro 6

Poliţiştii hunedoreni continuă cercetările în cauza privind infracțiunile comise  la data de 18.04.2020, pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara. În cadrul dosarului penal întocmit la acea dată, până în prezent s-a dispus arestarea preventivă a patru dintre cei bănuiţi de comitere faptelor penale investigate (ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice).

În urma derulării anchetei penale și a activităților de cercetare desfășurate în cauză, a fost extinsă urmărirea penală faţă de alte 23 de persoane, în sarcina cărora a fost reținută săvârșirea infracțiunilor de: tulburarea ordinii și liniștii publice, instigare publică și distrugere.

La data de 06.05.2020, pentru cele 23 de persoane suspecte au fost emise mandate de aducere, prin care s-a dispus depistarea și conducerea acestora la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, în vederea audierii.

După audierea celor vizaţi de ancheta penală, faţă de un hunedorean în vârstă de 37 de ani  s-a dispus de către procurorul de caz măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore. Acesta  a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat instanţei de judecată, în vederea luării măsurilor legale.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanțelor în care au fost comise faptele, a identificării tuturor persoanelor implicate și a luării de măsuri legale faţă de acestea, în funcție de probatoriul existent.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.