Doi tineri de 16, respectiv 18 ani, au fost opriți în trafic și cercetați penal

La data de 24 ianuarie 2023, în jurul orei 19:30, poliţiştii au oprit în trafic, DJ 708E, pe raza satului Almașu Mic, un autoturism în care au observat că persoanele care se aflau pe locurile din față şi-au schimbat locurile, între ele.

În urma opririi, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 de ani, din municipiul Hunedoara,  iar pe locul din dreapta-față se afla o minoră în vârstă de 16 ani, din Hunedoara, care nu posedă permis de conducere.

Tânărul a relatat că avea cunoștință despre faptul că minora nu posedă permis de conducere, iar aceasta a recunoscut faptul că ea a condus autoturismul, iar la vederea poliţiştilor cei doi au făcut schimb de locuri.

În data de 23 ianuarie 2023, în jurul orei 18:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe un bulevard din municipiul Hunedoara, motociclul condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Hunedoara, care nu poseda permis de conducere valabil pentru vehiculul pe care în conducea (pentru motociclul respectiv era necesar permis de conducere categoria A).

 

IPJ Hunedoara

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.