Cetățean de 100 de ani, înaintat în grad de „maior în rezervă”

Unul dintre cetățenii comunei Brănișca, Miron Tamaș, va împlini în acest an venerabila vârstă de o sută de ani, ocazie cu care a avut parte de o frumoasă surpriză din partea administrației locale și a Ministerului Apărării Naționale.

Astfel, cu ocazia împlinirii în anul 2021, a 100 de ani și, totodată, pentru a celebra „Ziua Veteranilor de Război”, în fiecare an la data de 29 aprilie, într-un cadru festiv, la Centrul de Informare Turistică din Boz, i-a fost înmânată consăteanului din comuna Brănișca de către o delegație a Ministerului Apărării Naționale și Asociația veteranilor de război, diplome omagiale, precum și un buchet de flori alături de un frumos tort aniversar. Pe data de 22 octombrie, Miron Tamaș va împlini venerabila vârstă de 100 de ani.

În cuprinsul festivității au fost exprimate de către reprezentanții Ministerului Apărării Naționale cuvinte de înaltă apreciere faţă de bravul nostru veteran de război, considerat a fi un adevărat simbol al dăruirii, devotamentului şi dragostei faţă de ţară și un model pentru cetăţenii de toate vârstele.

În încheierea festivității, s-a dat citire Ordinului Ministrului Apărării Naționale, prin care veteranul nostru a fost înaintat în grad de ”maior în rezervă”.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *