Ciclism pentru copii. Traficul va fi restricționat

„Cupa Județului Hunedoara de Ciclism Șosea – Copii”, ediția a II-a aduce restricții ale traficului rutier în zona Cetății Deva, duminică, 11 octombrie 2020, între orele 11:00 și 13:00.

Astfel, circulația rutieră va fi restricționată după următorul program:

– între orele 11:00–13:00 – pe strada Stadion, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Horea (stația PECO) și Piața Cetății;

– între orele 12:30–13:00 – pe străzile Axente Sever, Ștefan Octavian Iosif, Ștefan cel Mare, Cetății și Gheorghe Lazăr.

Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să respecte restricțiile de circulație și semnalizarea rutieră temporară în zonele menționate.

„Cupa Județului Hunedoara de Ciclism Șosea – Copii” este organizată de Asociația Județeană de Ciclism Hunedoara și promovează mersul pe bicicletă în rândul copiilor și adolescenților și spiritul competițional în scop sportiv și recreativ, dar și pentru un mediu mai puțin poluat. Persoanele care doresc să participe se pot înscrie online, pe site-ul oficial al Asociației Județene de Ciclism Hunedoara – www.ajchd.ro (link: http://ajchd.ro/inscriere/).

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *