Cîmpeanu a anunţat modificarea cadrului legislativ pentru ca elevii cu performanţe deosebite să poată fi recompensaţi de către Ministerul Educaţiei

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că doreşte modificarea cadrului legislativ pentru ca elevii cu performanţe deosebite, indiferent de domeniu, să poată fi recompensaţi de către Ministerul Educaţiei.

Cîmpeanu a afirmat, la premierea înotătorului David Popovici, că nu se întâmplă în fiecare zi să ai în şcoala românească un elev care să te facă atât de mândru că eşti român.
El a arătat că intenţionează să modifice cadrul legislativ pentru ca elevii cu performanţe să poată fi recompensaţi de către minister.
„Este un bun exemplu pentru o iniţiativă de modificare a cadrului legal în aşa fel încât elevii cu performanţe deosebite, indiferent de domeniu, să poată fi recunoscuţi şi recompensaţi de către Ministerul Educaţiei. Trec peste faptul că Jocurile Olimpice nu sunt incluse, spre exemplu, în calendarul competiţiilor recunoscute, pentru moment, de Ministerul Educaţiei. Aceste hibe legislative vor trebui să fie compensate, este un bun prilej pentru a anunţa iniţiativa Ministerului Educaţiei de compensare a acestor goluri, în vederea susţinerii performanţei, recunoaşterii importanţei sportului românesc”, a transmis Sorin Cîmpeanu.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *