Cinci amenzi într-o oră pe drumul județean ce leagă Deva de Hunedoara

Polițiștii hunedoreni de la rutieră, au aplicat astăzi, 29 iulie, în decurs de doar o ora, cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1450 lei, pentru depășirea limitei legale de viteză (pe DJ687, în loc. CRISTUR și PEȘTIȘ) și a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea autovehiculul vehicul fără permis de conducere.

Oamenii legii reamintesc participanților la trafic că asemenea acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, pe șoselele județului Hunedoara, în scopul diminuării riscului rutier. „Activitatea de astăzi se axează pe una dintre cauzele generatoare de accidente grave, respectiv VITEZA. Scopul acestor activități este unul preventiv și nu se dorește  sancționarea  contravențională  participanților la trafic, ci conștientizarea la obligativitatea de a se respecta regulilor de circulație”, subliniază purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

De menționat este  faptul că în ultimele șase luni, polițiștii rutieri hunedoreni au organizat peste  1000 de acțiuni de acest gen și au fost aplicat peste 18.000 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar peste 1.544 de  șoferi au rămas fără permis auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *