Cinci bărbați arestați și 11 percheziții domiciliare pentru furt calificat și tăinuire, în județul Hunedoara

În urma unor percheziții efectuate în data de 14 mai 2024,  cinci persoane au fost arestate într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de furt calificat sub diferite forme de participare și tăinuire. Persoanele reținute sunt cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani, din Petrila și Petroșani.  Potrivit sursei citate, în cursul zilei de azi, urmează ca persoanele în cauză să fie duse la audieri.

„La data de 14 mai 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție județean Hunedoara, cei ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au pus în executare 11 mandate de efectuare a perchezițiilor domiciliare, pe raza municipiului Petroșani și a orașului Petrila.

Activitățile procedurale privesc cinci persoane, cu vârste cuprinse între 37 ani și 22 ani, din municipiul Petroșani și orașul Petrila, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat sub diverse forme de participație și respectiv tăinuire, cercetările fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare și a probatoriului administrat în cauză, față de cei cinci bărbați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 15 mai 2024, aceștia să fie prezentați procurorului de caz cu propunere de luarea măsurilor legale.

De asemenea, cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate bunuri, valori și alte mijloace materiale de probă, ce urmează să fie exploatate în cadrul dosarului penal”, precizează IPJ Hunedoara.

 

 

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *