Cinci licee din județ au primit acreditare ERASMUS+

Cinci licee din județ au primit acreditare ERASMUS+.  A fost publicată lista cu rezultatele selecției procesului de Acreditare Erasmus+ runda 2021, în domeniile educația adulților, educație școlară, formare profesională.

În județul Hunedoara au  câștigat un proiect de acreditare  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara,   Școala Gimnaziala „Mircea Sântimbreanu” Brad, Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara, Liceul Teoretic „Avram Iancu” Brad, Colegiul National Pedagogic „Regina Maria” Deva

„În acest moment, la nivelul județului Hunedoara sunt 15 unități de învățământ acreditate în cadrul programului Erasmus+. Așteptăm și din partea celorlalte unități de învățământ exprimarea interesului pentru depunerea unui proiect de acreditare la apelul care va fi lansat în luna octombrie a acestui an”, arată reprezentanții ISJ Hunedoara.

Acreditarea Erasmus este un instrument pentru acele organizații care se ocupă de educația și formarea adulților, de învățământul profesional și tehnic (VET) și de educația școlară, disponibile pentru schimburi și cooperare la nivel transfrontalier.

Acordarea acreditării Erasmus confirmă faptul că solicitantul a elaborat un plan de implementare a unor activități de mobilitate de înaltă calitate, în cadrul unui efort mai amplu de a-și dezvolta organizația.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.