Cine sunt militarii de la conducerea SJU Deva

Spitalul Județean de Urgență Deva are, începând de ieri, conducere militarizată. Decizia a venit de la Ministerul Sănătății, după consultările cu factorii locali din județul Hunedoara, date fiind problemele cu care se confruntă unitatea medicală ca urmare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Noul comanandat al unității medicale este locotenent colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Aristide Serfioti” Galați. Cei de la Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale ne informează că noul manager miliar al SJU Deva are la activ două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan.

Ceilalți medici militari care îl secondează sunt maior medic Țambrea Bogdan Ion, instructor superior – catedra de pregătire medico-militară din Secția de Pregătire medico-militară Târgu-Mureș, din cadrul Institutului Medico-Militar, cu experiență dobândită în misiuni în teatrele de operații din Balcani. Acesta va asigura funcția de director medical.

Locotenent colonel Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, de asemenea cu experiență în teatrul de operații în Afganistan, va asigura coordonarea serviciului administrativ.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.