Cine va reprezenta interesele cetățenilor din Sântuhalm?

Ioan Nicolae Trif a fost ales delegat sătesc pentru Sântuhalm, cu unanimitate de voturi, în cadrul adunării sătești desfășurate marți, 20 februarie 2018, și va reprezenta interesele cetățenilor din localitate în Consiliul Local Deva.

La adunare au participat 57 de persoane cu drept de vot și cu domiciliul în Sântuhalm. De asemenea, au fost prezenți primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, secretarul Municipiului Deva, Laura Sârbu, consilierii locali Luminița Hurgoiu, Andreea Ciobanu, Ferdinand Zoltan Pogocsan și Irinel Faur (desemnați prin Hotărârea Consiliului Local nr. 455/2017), și reprezentanți ai Direcției Juridice și Administrație Publică Locală și ai Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Potrivit dispozițiilor art. 53 din Legea administrației publice locale nr. 2015/2001, republicată, locuitorii satelor care nu au consilieri locali aleși în consiliile locale sunt reprezentați la ședințele de consiliu de un delegat sătesc. Delegatul sătesc este ales de adunarea sătească, pe perioada mandatului consiliului local. Alegerea delegatului sătesc se desfășoară în prezența primarului sau a viceprimarului și a minimum doi consilieri desemnați prin hotărârea Consiliului Local. Alegerea delegatului sătesc se face cu majoritatea voturilor celor prezenți la adunare.

Ioan Nicolae Trif are 36 de ani, este absolvent al Facultății de Drept și Științe Sociale a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, promoția 2009. Din anul 2017, este practician în insolvență.

Este căsătorit și are doi băieți în vârstă de 4 și 6 ani. Soția sa este învățătoare la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *