Circulaţie feroviară blocată pe magistrala Bucureşti – Timişoara

Calea ferată dintre staţiile Caransebeş şi Balta Sărată, judeţul Caraş-Severin, a fost inundată, joi după-amiază, iar circulaţia pe magistrala 900, Bucureşti -Timişoara, este blocată, călătorii fiind debarcaţi din trenuri şi urcaţi în autocare cu care îşi continuă drumul.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul feroviar pe magistrala 900, Bucureşti-Timişoara, este blocat în apropierea staţiei Balta Sărată, unde, din cauza ploilor abundente, linia de cale ferată a fost inundată, circulaţia feroviară între staţiile Caransebeş şi Balta Sărată fiind închisă.

Sunt afectate două trenuri de călători, respectiv trenul care circulă pe relaţia Timişoara Nord-Bucureşti Nord, care stationează în staţia Caransebeş, şi trenul care circulă pe ruta Orşova-Timişoara Nord, care este oprit în Balta Sărată.

Călătorii au fost debarcaţi din trenuri şi şi-au continuat drumul cu autocare. Pentru remedierea avariilor acţionează personalul CFR.

Tot în judeţul Caraş-Severin, traficul feroviar este blocat, joi după-amiază, şi pe calea ferată între staţiile Brebu şi Cornuţel Banat, unde a avut loc o alunecare de teren.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *