Circulație restricționată din cauza unor lucrări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 15 iunie, au loc lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A1 Sibiu-Deva, astfel:

  • km. 248+800 de metri – 247+700 de metri, pe raza municipiului Sibiu, județul Sibiu, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu, este restricționată a doua bandă pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparații a carosabilului, până mâine, 16 iunie.
  • km. 264 – 264+400 de metri, pe raza localității Săcel, județul Sibiu, pe sensul către Deva, este restricționată banda de urgență în vederea efectuării de lucrări de reparație la tunel, astăzi, în intervalul orar 09:30  – 15:00.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, 15 iunie, până la ora 17:00, pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 80+250 de metri – 64+500 de metri, între loc. Lehliu-Gară – Dor Mărunt, județul Călărași, pe sensul către Capitală, se efectuează lucrări de întreținere, traficul fiind restricționat alternativ pe benzile 1 și 2.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *